ΠΡΟΣ :ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κα  ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

ΚΟΙΝΟΠ: ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ κα ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΡΑΣΤΑΘΗ

ΘΕΜΑ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

  κα Υπουργέ,

  Σε ένα κλάδο όπως ο τουρισμός όπου κατά γενική ομολογία η χώρα μας έχει επενδύσει όλες τις ελπίδες της σχετικά με την ανάπτυξη και την οικονομία, η εκπαίδευση και η κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού διαδραματίζουν ένα ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών.  Τα τμήματα μετεκπαίδευσης τουριστικών επαγγελμάτων, διαχρονικά απέδωσαν σημαντικά οφέλη στην αναβάθμιση και βελτίωση της κουλτούρας, νοοτροπίας και επαγγελματισμού όσο αναφορά στο κομμάτι παρεχόμενη υπηρεσία στον πελάτη.

   Ο Νομός μας είναι γνωστό ότι είναι από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς, αν όχι ο μεγαλύτερος, με τα περισσότερα πεντάστερα ξενοδοχεία και με περισσότερους από 13.000 εργαζόμενους και για το λόγο αυτό θεωρούμε ότι η δημιουργία ενός σύγχρονου πλαισίου εκπαίδευσης, μετεκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης θα έπρεπε να είναι δεδομένη. Δηλώνουμε δε ότι κακώς αποκλείστηκε από την δημιουργία προγραμμάτων μετεκπαίδευσης την προηγούμενη χρονιά.

 Επανερχόμαστε δεδομένου ότι στη συνάντηση που είχαμε πέρυσι, μας διαβεβαιώσατε ότι για το 2019 θα δημιουργηθούν τμήματα Μετεκπαίδευσης και στο Νομό Ηρακλείου.

   Παρακαλούμε όπως εξετάσετε το αίτημα μας και εξαντλήσετε κάθε δυνατότητα από πλευρά σας για την δημιουργία τμημάτων μετεκπαίδευσης.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ                                      ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Published On: 21 Μαρτίου, 2019 / Categories: Blog, Εργασιακά, Νέα /

Παρόμοια νέα