ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το «Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων» του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης, σε συνεργασία με το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, πραγματοποιούν ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής, με στόχο την ενίσχυση κι ενδυνάμωση των εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού.

Τα θέματα και οι ημερομηνίες διεξαγωγής εργαστηρίων:

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 Εργαστήριο διαχείρισης εργασιακού άγχους
   
Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 Εργαστήριο ανάπτυξης δεξιοτήτων συναισθηματικής νοημοσύνης

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Εργατικό Κέντρο Νομού Ηρακλείου (Λεωφόρο Δημοκρατίας 10, Ηράκλειο) και ώρα 10:00-12:00 π.μ. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 15 άτομα ανά εργαστήριο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε ότι αφορά τον αριθμό των συμμετεχόντων, καθένας μπορεί να συμμετάσχει και στα δυο . Σε περίπτωση που έχουμε μεγαλύτερη εκδήλωση ενδιαφέροντος, θα επιλεγούν αυτοί που έχουν υποβάλει πρώτοι αίτηση. Οι υπόλοιποι θα ενταχτούν σε επόμενο κύκλο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για δήλωση ενδιαφέροντος καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα εργαστήρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία του «Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου», είτε να επικοινωνούν τηλεφωνικά (2810-289597) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (k222@otenet.gr)

Το πλαίσιο:

Το «Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων» εντάσσεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ Αποστάσεως και δια ζώσης Υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων (ΟΠΣ5000945)» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση – ΕΣΠΑ 2014-2020» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Published On: 5 Μαρτίου, 2019 / Categories: Blog, Νέα /

Παρόμοια νέα