ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στο πλαίσιο ενημέρωσης φορέων και κομμάτων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου επισιτισμού-τουρισμού πραγματοποιήθηκαν τηλεδιασκέψεις, μετά από πρωτοβουλία της ομοσπονδίας επισιτισμού τουρισμού, στις οποίες συμμετείχαν μέλη της εκτελεστικής της επιτροπής. Για το Κίνημα Αλλαγής συμμετείχε η πρόεδρος του κα Φώφη Γεννηματά ,βουλευτές και στελέχη του κινήματος.

 

Σε άλλη τηλεδιάσκεψη για το ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν, οι αρμόδιοι βουλευτές των τομέων εργασίας, τουρισμού κα Ξενογιαννακοπούλου και η κα Νοτοπούλου,  καθώς βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

 

Στις τηλεδιασκέψεις συμμετείχε και  ο Νίκος Κοκολάκης αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, αντιπρόεδρος του ΕΚΗ Ν. Ηρακλείου και πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπάλληλων Ν. Ηρακλείου ο οποίος τόνισε στις τοποθετήσεις του την επιτακτική ανάγκη για έκτακτα μέτρα στήριξης προτείνοντας συνέχιση των αναστολών ειδικού σκοπού για τους μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο, καθώς η κυβέρνηση αρνείται να συνεχίσει τη στήριξη για τους μήνες αυτούς.

 

Έκανε επίσης αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του νομού μας και τέλος ενημέρωσε για τις ενέργειες του Σωματείου ξενοδοχοϋπάλληλων Ν. Ηράκλειου για υπογραφή τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας.

 

Παράλληλα  έγινε αναφορά στην παράλογη απαίτηση της ΠΟΞ για μείωση μισθών 20% πράγμα που μας βρίσκει όλους κάθετα αρνητικούς και κανείς μας δεν προτίθεται να υπογράψει τις μειώσεις προκειμένου να ανανεωθεί η κλαδική σύμβαση εργασίας.

Τονίζουμε ότι ο αγώνας θα είναι συνεχής όσο αφορά την ενημέρωση των εμπλεκόμενων φορέων για στήριξη στα δίκαια δικαιώματα μας.

 

 

Για το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου

 

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γ.Γραμματέας

 

 

Κοκολάκης Νίκος                                            Σμυρνάκης Νίκος

Published On: 2 Δεκεμβρίου, 2020 / Categories: Blog, Νέα /

Παρόμοια νέα