ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστολή απέστειλε το Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου στον Διοικητή του ΕΦΚΑ για την στελέχωση του τμήματος ΕΦΑΠΑΞ με μόνιμο υπάλληλο.

Η Επιστολή αναλυτικά  αναφέρει :

Θα θέλαμε σαν Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου  να σας γνωστοποιήσουμε ότι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο μη ύπαρξης υπαλλήλου στο ΤΑΠΙΤ ( Ειδικό Λογαριασμό Ξενοδοχοϋπαλλήλων) στο τμήμα ΕΦΑΠΑΞ,  παρά τις παρεμβάσεις που έχουμε κάνει  στην Διευθύντρια της συγκεκριμένης Διεύθυνσης.

Υπάρχουν πάρα πολλές καταγγελίες από ασφαλισμένους, οι οποίοι πηγαίνουν στο υποκατάστημα για να καταθέσουν τα έγγραφά τους  τα οποία  παραλαμβάνονται από το προϊστάμενο   αλλά  δεν υπάρχει κανένας αρμόδιος υπάλληλος για να γίνει η διεκπεραίωση των αιτημάτων αυτών. Το τμήμα για είσπραξη παροχών ασθενείας -μητρότητας κλπ λειτουργεί ιδανικά,  παρόλο που στο συγκεκριμένο τμήμα δεν υπάρχει η στελέχωση με ανθρώπινο δυναμικό με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι  να υπερβαίνουν τον εαυτό τους για την διεκπεραίωση των αποφάσεων  .

Ζητούμε όπως δοθεί άμεσα μια λύση για τοποθέτηση μόνιμου υπαλλήλου για την θέση στο συγκεκριμένο τμήμα για την διεκπεραίωση των αιτημάτων  των ασφαλισμένων.

Παρακαλούμε όπως δείτε το αίτημά μας θετικά και προβείτε σε άμεση αποκατάσταση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί διαφορετικά θα δοθεί εισαγγελική παραγγελία για να αποδοθούν ευθύνες.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Published On: 4 Αυγούστου, 2022 / Categories: Blog, Ασφαλιστικά, Νέα /

Παρόμοια νέα