ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

24-29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024

ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΠΡΕΣΠΕΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΖΑΧΟΡΟΧΩΡΙΑ- ΜΕΤΣΟΒΟ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 24/11 – 29/11/24

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 310 ΕΥΡΩ(ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ)

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα 24/11/24: ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑ

Συγκέντρωση, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα 25/11/24: ΠΕΙΡΑΙΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και αναχώρηση για την Καστοριά μέσω Καλαμπάκας. Άφιξη στην Καστοριά και περιήγηση πόλης. Επίσκεψη στην ιστορική Μονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ. Παραμονή στην γραφική πόλη της Καστοριάς για βόλτες στην πανέμορφη λίμνη. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

3η μέρα 26/11/24: ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΠΡΕΣΠΕΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πρόγευμα &, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, για να γνωρίσουμε τα αξιοθέατα αλλά και να επισκεφθούμε την αγορά με τα τουριστικά καταστήματα, για σουβενίρ ή διάφορα είδη γουναρικών. Στη συνέχεια αναχώρηση για τις Πρέσπες. Επίσκεψη στην Μικρή και την Μεγάλη Πρέσπα, τον Άγιο Γερμανό και το νησί του Αγίου Αχιλλείου που πρόσφατα ενώθηκε με την Μικρή Πρέσπα με γέφυρα. Το νησί του Αγίου Αχιλλείου είναι το σήμα κατατεθέν της Μικρής Πρέσπας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Στο νησί βρίσκονται τα ερείπια της περίφημης εκκλησίας του Αγίου Αχιλλείου, χτισμένη από τον Τσάρο Σαμουήλ την πρώτη χιλιετία μετά Χριστόν. Δείχνει ακόμα και σήμερα την αυτοκρατορική καταγωγή της. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα Ιωάννινα. Άφιξη και διανυκτέρευση.

4η μέρα 27/11/24: ΖΑΧΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΝΗΣΑΚΙ ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πρόγευμα & αναχώρηση για να επισκεφτούμε τα Ζαγοροχώρια, τα οποία αποτελούνται από 46 οικισμούς. Μεγάλο μέρος της περιοχής αποτελεί τον Εθνικό Δρυμό ΒΙΚΟΥ – ΑΩΟΥ. Η άγρια ομορφιά του τοπίου με τις εναλλαγές του γκρίζου των βράχων, του πράσινου της βλάστησης και τους παραδοσιακούς οικισμούς αποτελούν ένα πολυσύνθετο σύνολο με πολλές ακόμη άγνωστες ομορφιές. Σχετική παραμονή και κατόπιν αναχώρηση για Ιωάννινα. Το απόγευμα επίσκεψη στο νησάκι της Κυρά Φροσύνης στην λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ (μήκος 800 μέτρα και πλάτος 500 μ). Σχετική παραμονή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. διανυκτέρευση.

5η μέρα 28/11/24: ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ- ΝΑΥΠΑΚΤΟ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρόγευμα & Στην συνέχεια αναχώρηση για το Μέτσοβο όπου θα επισκεφθούμε το πασίγνωστο Μουσείο Τοσίτσα. Μετά την ξενάγηση στο πρόσφατα αναστηλωμένο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου . Σχετική παραμονή και αναχώρηση για τη Ναύπακτο. Σχετική παραμονή και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες & αναχώρηση για το λιμάνι του Ηρακλείου. Διανυκτέρευση εν πλω.

6η μέρα 29/11/24: ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου

ΔΥΟ ΓΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

Τιμή κατ’ άτομο

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 310 ΕΥΡΩ / ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + 110 ΕΥΡΩ

ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 295 ΕΥΡΩ

ΣΕ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ: 290 ΕΥΡΩ

Περιλαμβάνονται:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με τουαλέτα και ντους με Μινωικές Γραμμές.
  • 1 διανυκτέρευση στο LIMNEO RESORT 5* στην Καστοριά με πρωινό
  • 2 διανυκτερεύσεις στο GRAND SERAI 5* στα Ιωάννινα με πρωινό
  • Πούλμαν για τις μεταφορές – εκδρομές – περιηγήσεις και ξεναγήσεις σας, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Συνοδός αρχηγός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ο φόρος διανυκτέρευσης

Σημείωση:

Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί για καλύτερη έκβαση της εκδρομής.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Σωματείου μας στα τηλέφωνα 2810-289597 και 2810-288026 για την κράτηση τους.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ- ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ.

 

 

Published On: 13 Σεπτεμβρίου, 2024 / Categories: Blog, Νέα /

Παρόμοια νέα