ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Θέμα: Βράβευση επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ,για τις μαθήτριες και μαθητές παιδιά ξενοδοχοϋπαλλήλων  που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, εκφράζουμε συγχαρητήρια σε κάθε επιτυχών  υποψήφιο ξεχωριστά , για την μεγάλη επιτυχία τους με την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια  Εκπαίδευση. Επίσης συγχαρητήρια εκφράζουμε και στους γονείς αυτών των παιδιών συνοδοιπόρους σε αυτό το δύσκολο δρόμο για την διαρκή στήριξη και καθοδήγηση που τους παρέχουν.

Τους ευχόμαστε καλή φοίτηση στο βήμα που κάνουν προς το αύριο με υψηλούς στόχους και πολλές δυνατές στιγμές.

Εσείς τα παιδιά των συναδέλφων και παιδιά μας είστε το μέλλον και η ελπίδα του τόπου μας.

Καλούμε τους γονείς (ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ) των επιτυχόντων όπως επικοινωνήσουν με το Σωματείο μας στα τηλέφωνα 2810289597 και 2810288026 προκειμένου να μας γνωστοποιήσουν τούς επιτυχόντες και τη σχολή στην οποία εισήχθησαν, έτσι ώστε να μπορέσουμε και φέτος να οργανώσουμε μία εκδήλωση με σκοπό την επιβράβευση των προσπαθειών των παιδιών τους. 

Δηλώσεις συμμετοχής έως 25 Αυγούστου 2022.

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1   Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου  ,τηρώντας  όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ                                                   ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Published On: 1 Αυγούστου, 2022 / Categories: Blog, Νέα /

Παρόμοια νέα