ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταλυτική για άλλη μια φορά η παρουσία των συναδέλφων ξενοδοχοϋπαλλήλων του Νομού  Ηρακλείου  στην Απολογιστική- Ενημερωτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας.

Για μια ακόμα  φορά οι συνάδελφοι  αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη τους που αποτελεί δικαίωση και τιμή για εμάς. Από τη στήριξη τους αντλούμε δύναμη  και συνεχίζουμε τις προσπάθειες για επίλυση προς όφελος των συναδέλφων σε  Εργασιακά-Οικονομικά-Κοινωνικά Θέματα.

Ο Πρόεδρος ανάλυσε την πλούσια δράση του Σωματείου μέσα από τον Διοικητικό Απολογισμό . Έγιναν τοποθετήσεις από μέλη του Σωματείου , τέθηκαν σκέψεις και προβληματισμοί που απασχολούν τους συναδέλφους καθημερινά . Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε και υπερψήφισε τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό καθώς και τον Προϋπολογισμό του 2022.

Τέλος ενημερώθηκαν οι συνάδελφοι για θέματα Εργασιακά –Όροι Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας –Ασφαλιστικά  και ότι προβλέπεται από την εργατική νομοθεσία καθώς  επίσης  και για το πρόγραμμα  διεκδικήσεων. Είναι επιτακτική η  κλιμάκωση δράσεων αρχή γενόμενης με  συμμετοχή στην Απεργιακή Συγκέντρωση στις 6 Απριλίου  και ώρα 11.00 πμ  στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου .

Συνάδελφοι είναι ξεκάθαρο  ότι μέσα από την ενότητα και την ενημέρωση η φωνή μας γίνεται πιο δυνατή. Ο αγώνας  θα είναι συνεχής και συλλογικός για την τήρηση και εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την διεκδίκηση  ουσιαστικών  μέτρων στήριξης για τους εργαζόμενους λόγω της ακρίβειας και πάντα  με κύριο στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής των εργαζομένων.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ                                      ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

 

 

Published On: 31 Μαρτίου, 2022 / Categories: Blog, Νέα /

Παρόμοια νέα