ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι αναρτήθηκαν οι πίνακες μοριοδότησης για την εισαγωγή των υποψηφίων στα τμήματα μετεκπαίδευσης Ηρακλείου 2019-2020.Πληροφορίες για τους υποψήφιους καταρτιζόμενους στο site του Υπουργείου Τουρισμού www.mintour.edu.gr

Η Ομοσπονδία μας (ΠΟΕΕΤ) σε συνεργασία με την Διοίκηση του Σωματείου μας, επανειλημμένες φορές άσκησαν στοχευμένες πιέσεις τόσο στο Υπουργείο όσο και σε αρμόδιους φορείς για την λειτουργία αλλά και την γρήγορη ανάρτηση των αποτελεσμάτων των υποψηφίων.

Επίσης ανακοινώθηκε ταυτόχρονα και η προκήρυξη πρόσληψης των εκπαιδευτικών για την κάλυψη των τμημάτων Μετεκπαίδευσης οπότε θεωρούμε ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση όσον αναφορά την άμεση ανακοίνωση της έναρξης και την τοποθεσία διεξαγωγής  των μαθημάτων.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι ο τουρισμός αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα ανάπτυξης της οικονομίας του νησιού μας και ενδεχομένως και της χώρας μας και τονίζουμε ότι προγράμματα όπως τα προαναφερθέντα είναι απαραίτητα για την συνεχή επιμόρφωση και κατάρτηση των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ                                   ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Published On: 9 Δεκεμβρίου, 2019 / Categories: Blog, Νέα /

Παρόμοια νέα