ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το 52ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού στην Αθήνα από  30 Ιανουαρίου έως  και 1 Φεβρουαρίου . Ενημερώθηκαν οι σύνεδροι μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν κλάδος τόσο στις κατά τόπους περιφέρειες όσο και στην Αθήνα.  

Οι σύνεδροι επέλεξαν μέσα από την εκλογική διαδικασία να στηρίξουν την Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση Επισιτισμού Τουρισμού  με ποσοστό 61% καταλαμβάνοντας 12 από τις 19 έδρες. Η εκπροσώπηση για την Διοίκηση της Ομοσπονδίας από το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου ήταν μεγάλη  αποτελούμενη από 30 συνέδρους εκλέκτορες. Μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες ο Πρόεδρος του Σωματείου Ηρακλείου Νίκος Κοκολάκης ήρθε δεύτερος σε ψήφους Πανελλαδικά καταλαμβάνοντας τη θέση του Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας. Επίσης ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ηρακλείου Κοφινάκης Γιώργος εκλέχτηκε όγδοος καταλαμβάνοντας θέση μέλους στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας. Ακόμα ο Μιχάλης Ριζικιανάκης από το Σωματείο Επισιτισμού Ηρακλείου εκλέχτηκε Πρόεδρος στην Εξελεγκτική επιτροπή.

Πολλοί σύνεδροι αλλά και εκπρόσωποι παρατάξεων αναφέρθηκαν στην παραδειγματική και προς μίμηση λειτουργία καθώς και στις δράσεις του Σωματείου  Ν. Ηρακλείου.

Η εκλογή μας στην Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας γεμίζει ευθύνη και αυξάνει την υποχρέωσή μας σε μια προσπάθεια για την επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο, Εφαπαξ- Ταμείο Ανεργίας- Στελέχωση Ελεγκτικών Μηχανισμών – Σχολή Μετεκπαίδευσης.     

   ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                        ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Published On: 4 Φεβρουαρίου, 2019 / Categories: Νέα /

Παρόμοια νέα