ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ  ΣΕ  ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Χθες Πέμπτη  26 Σεπτεμβρίου 2019 στην κατάμεστη από συναδέλφους ξενοδοχοϋπάλληλους αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου πραγματοποιήσαμε για πρώτη φορά εκδήλωση που σκοπό είχε να βραβευτεί η από κοινού προσπάθεια γονέων και παιδιών για την εισαγωγή τους σε ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης .

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε και απένειμε επαίνους σε όλους τους  επιτυχόντες  και όλες τις επιτυχούσες στα εν λόγω ιδρύματα. Με ομόφωνη επίσης  απόφαση κληρώθηκαν και οικονομικές ενισχύσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα τουρισμού εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Κρήτης Κος Κώτσογλου ,ο κος Καραγιάννης εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Χερσονήσου κο Σέγκο , ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου .

Τέλος ως Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.  Ηρακλείου ευχόμαστε στα παιδιά και στους γονείς υγεία και καλή σταδιοδρομία. Ευχόμαστε επίσης οι επιτυχόντες του χρόνου να είναι περισσότεροι και η συγκεκριμένη εκδήλωση να καταστεί θεσμός .

      ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ                                   ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Published On: 27 Σεπτεμβρίου, 2019 / Categories: Blog, Νέα /

Παρόμοια νέα