Χθές 1 Ιουλίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 μ.μ. μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Σωματείου μας συγκεντρωθήκαμε  στο Αεροδρόμιο  Ηρακλείου προκειμένου να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας στον Υπουργό Τουρισμού κ.Χάρη Θεοχάρη ,ο οποίος επισκέφτηκε την Κρήτη προκειμένου να αναδείξει την αρχή της τουριστικής περιόδου η οποία συνέπεσε την ίδια μέρα με το ξεκίνημα  στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ δήλωσης αναστολής αποζημίωσης  ειδικού σκοπού των ξενοδοχοϋπαλλήλων όπου και διαπιστώσαμε ότι καμία ενέργεια δεν έχει γίνει από πλευράς Υπουργείου Εργασίας προκειμένου να λάβουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι τα 534 ευρώ για την Μήνα Ιούνιο(αυτό τον σκοπό είχε η διαμαρτυρία).
Θέλουμε να αναφέρουμε ότι υπήρξαμε θεατές μιας πρωτοφανούς  συντονισμένης υπερπροσπάθειας της αστυνομίας να φυγαδεύσει τον Υπουργό προκειμένου να αποφύγει τους Ηρακλειώτες διαμαρτυρόμενους .Καταθέτουμε το ερώτημα. Γιατί να κρυφτεί  ο Υπουργός την στιγμή που θεωρεί  η Κυβέρνηση  ότι έχουν  πράξει μέχρι σήμερα  τα πάντα σωστά.
Σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 15.30μ.μ. ΚΑΛΟΥΜΕ εκ νέου τους συναδέλφους να έρθουν στο ξενοδοχείο ATLANTIS  προκειμένου ο Πρόεδρος του Σωματείου να επιδώσει υπόμνημα με τα αιτήματα μας και τις καταγγελίες μας παράλληλα εκ νέου για την στάση της Κυβέρνησης απέναντι στους ξενοδοχοϋπαλλήλους .Και να επαναλάβουμε  την διαμαρτυρία μας στον Υπουργό Τουρισμό .
        Για το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.Ηρακλείου
   Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γ.Γραμματέας
 
Κοκολάκης Νίκος                                            Σμυρνάκης Νίκος
 
 
Published On: 2 Ιουλίου, 2020 / Categories: Blog, Νέα /

Παρόμοια νέα