ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν.Ηρακλείου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ για τις μαθήτριες και μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις εκφράζουμε συγχαρητήρια σε κάθε επιτυχών και ιδιαίτερα στα παιδιά ξενοδοχoϋπαλλήλων για τη μεγάλη επιτυχία τους με την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και καθηγητές αυτών των παιδιών συνοδοιπόρους σε αυτό τον δύσκολο δρόμο για τη διαρκή στήριξη και καθοδήγηση που τους παρέχουν απέδωσε καρπούς .

Για άλλη μια χρονιά νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση για τα αποτελέσματα όλων σας. Ευχόμαστε καλή φοίτηση, καλή σταδιοδρομία στο νέο συναρπαστικό ταξίδι στην γνώση το οποίο ας αποτελέσει την αρχή ,μόνο, για μία ξεχωριστή πορεία με συνεχή πρόοδο με υψηλούς στόχους προς το αύριο.

Καλούμε τους γονείς(ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ)  των επιτυχόντων όπως επικοινωνήσουν με το Σωματείο μας στα τηλ.2810289597 και 2810288026 προκειμένου να μας γνωστοποιήσουν τους επιτυχόντες και την σχολή στην οποία εισήχθησαν ,έτσι ώστε να μπορέσουμε και φέτος να οργανώσουμε μια εκδήλωση  με σκοπό την επιβράβευση των προσπαθειών των παιδιών τους .

Δηλώσεις συμμετοχής έως 17 Αυγούστου 2023 .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη  24 Αυγούστου και ώρα 18.00μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Για το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου

Ο Πρόεδρος                                 Ο  Γ. Γραμματέας

 

Κοκολάκης Νίκος                            Σμυρνάκης Νίκος

Published On: 28 Ιουλίου, 2023 / Categories: Blog, Uncategorized, Νέα /

Παρόμοια νέα