ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συναδέλφισσες -οι,

Φτάνοντας στο τέλος της Τουριστικής  Περιόδου και  διαπιστώνοντας ότι ήταν μία πολύ κουραστική περίοδος   για όλους σκεφτήκαμε να  διοργανώσουμε  μια 3ήμερη εκδρομή στη Δυτική Κρήτη.

Σκοπός είναι να έρθουμε κοντά, να συζητήσουμε , να διασκεδάσουμε  και να ξεφύγουμε από το καθημερινό άγχος και τα προβλήματα που μας απασχολούν .

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν με  το γραφείο του Σωματείου μας  στα τηλέφωνα 2810-289597 και  2810-288026 για την κράτηση τους  έως και στις  4 Νοεμβρίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Χανιά –Ακρωτήρι- Μ. Αγίας  Τριάδας Τζαγκαρόλων- Θέρισο-Ανώγεια

18-19- 20 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 18/11/22.Αναχώρηση το πρωί για τη Δυτική Κρήτη κάνοντας στάση για καφεδάκι. Άφιξη στα Χανιά ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, βόλτα στη γραφική παλιά πόλη των Χανίων. Δείπνο στο ξενοδοχείο  – διανυκτέρευση.

Σάββατο 19/11/22. Πρωινό και αναχώρηση για το Ακρωτήρι όπου από ψηλά θα θαυμάσουμε τον κόλπο της Σούδας και θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων (με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσας) Η Μονή διαθέτει αξιόλογο Μουσείο και έκθεση με βιολογικά προϊόντα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το λόφο του Προφήτη Ηλία όπου βρίσκονται οι Τάφοι των Βενιζέλων και θα απολαύσουμε πανοραμικά τη πόλη των Χανίων. Συνεχίζουμε για  το  ιστορικό  χωριό Θέρισο με την άγρια ομορφιά του, όπου βρίσκεται το μουσείο- αρχηγείο του Βενιζέλου και θα απολαύσουμε τα παραδοσιακά νόστιμα φαγητά τους στο μεσημεριανό μας σε παραδοσιακή ταβέρνα  χορηγία του Σωματείου μας.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο στο ξενοδοχείο  -Διανυκτέρευση.

Κυριακή  20/11/22. Πρωινό και αναχώρηση για τα Ιστορικά Ανώγεια όπου τη παράδοση  , τη μουσική,  τη λαϊκή  τέχνη οι κάτοικοι των Ανωγείων τα κρατούν αναλλοίωτα. Ελεύθερος χρόνος να  πιούμε το καφεδάκι μας στα παραδοσιακά καφενεία του χωριού, και να γευτούμε το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο. Στη συνέχεια  ανηφορίζοντας στο δρόμο προς   Νίδα  στην ταβέρνα Ντελίνα  θα απολαύσουμε μοναδικές γεύσεις της παραδοσιακής Κρητικής κουζίνας και θα διασκεδάσουμε με ζωντανή  Κρητική μουσική  χορηγία του Σωματείου μας  !     Επιστροφή στο Ηράκλειο.

Τιμή ατόμου €137

Περιλαμβάνονται.

  • (2 ) διανυκτερεύσεις σε δωμάτια -Δίκλινα τρίκλινα στο κεντρικό ξενοδοχείο Χανίων Αrkadi με πρωινό και δείπνο σε μπουφέ.
  • Εκδρομές – μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Συνοδός εκδρομής
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ
  • Φόρος Διανυκτέρευσης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

  • Διαφορά μονόκλινου € 55
  • Παιδιά έως 4 ετών Δωρεάν. (δεν έχουν θέση στο πούλμαν και κρεβάτι στο ξενοδοχείο)
  • Παιδιά από 5 ετών και πάνω έχουν τις ίδιες παροχές και κόστος με ενήλικα.
  • Τα δύο μεσημεριανά γεύματα (Θέρισο και Ντελίνα) είναι ευγενική χορηγία του Σωματείου μας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

        ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 

                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                       ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ                                                   ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Published On: 19 Οκτωβρίου, 2022 / Categories: Blog, Uncategorized, Νέα /

Παρόμοια νέα